مسکو: باج‌خواهی آمریکا کمکی به روند دیپلماسی تهران-واشنگتن نمی‌کند حماس در آستانه معرفی رئیس جدید خود آلن ایر: ایران به هرگونه اقدام نظامی پاسخ سهمگین خواهد داد عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم

تسلط دولت مستعفی یمن بر کل استان عدن

منابع خبری از تسلط عناصر مسلح وابسته به دولت مستعفی یمن بر کل استان عدن خبر دادند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۵۵ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 August 28
کد خبر: ۲۰۵۹۵

به گزارش راهبرد معاصر ، به نقل از خبرگزاری فرانسه، دولت مستعفی یمن به ریاست «عبدربه منصور هادی» گفت که کاخ «معاشیق» و کل استان عدن را از شبه‌نظامیان وابسته به امارات بازپس گرفته است.

 

این در حالی است که عناصر «الحزام الامنی» وابسته به شورای انتقالی جنوب یمن تحت حمایت امارات، نوزدهم مرداد ماه گذشته شهر عدن و کاخ معاشیق را پس از چهار روز درگیری با نیروهای دولت منصور هادی، تحت اشغال خود درآورده بودند؛ به طوری که طرفداران منصور هادی مجبور به فرار از عدن شدند.

 

حالا نیروهای طرفدار دولت مستعفی یمن مستقر در ریاض، کاخ مذکور و کل استان عدن را از عناصر تحت حمایت امارات پس گرفته‌ و تحت اشغال خود درآورده‌اند.

معین عبدالملک» نخست‌وزیر دولت مستعفی یمن بازپس گیری عدن را یک نوع پیروزی برای این دولت که ریاست آن را «عبدربه منصور هادی» بر عهده دارد، قلمداد کرد و گفت که «بازگشت دولت منصور هادی به عدن پیروزی ماست».

 

«محمد البخیتی» عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در واکنش به اظهارات نخست‌وزیر دولتی مستعفی گفت، پیروزی که عربستان سعودی و دولت مستعفی یمن در جنوب این کشور به دست آورده، «پیروزی یک اشغالگر» است.

عناصر دولت مستعفی یمن امروز (چهارشنبه) کنترل فرودگاه عدن را از شبه‌نظامیان وابسته به امارات پس گرفته‌ و با پیشروی در استان «أبین» واقع در جنوب یمن، شهر «زنجبار» (مرکز استان ابین) را که در ۶۰ کیلومتری شمال «عدن» قرار دارد، تحت کنترل خود درآورند.

 

از سوی دیگر، «نصرالدین عامر» معاون وزارت اطلاع‌رسانی یمن در واکنش به تشدید درگیری‌های داخلی بین گروه‌های نیابتی عربستان و امارات در جنوب یمن از جمله مناطق «ابین»، «عدن» و «شبوه» گفت که «اشغالگران به دنبال تسری ناامنی‌ و درگیری در کل مناطق یمن هستند».

منبع : فارس

ارسال نظر